Befejezte a szervezetfejlesztési projekt megvalósítását a Debreceni Ítélőtábla

           

A Debreceni Ítélőtábla az Új Széchenyi terv Államreform Operatív Program keretében benyújtott, „ A Debreceni Ítélőtábla szervezetfejlesztési programja” című ÁROP- 1.2.18/A-2013-2013-0062 jelű pályázatával 20.000.000.- Ft támogatást nyert.

A 2014. január 02. és 2014. április 30. között megvalósuló projekt célja az volt, hogy a Debreceni Ítélőtábla - a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megbízásával kiadott módszertanok felhasználásával -, a teljesítménymenedzsment, a folyamatoptimalizálás, a tudásmegosztás, a minőségirányítás, a változáskezelés területén javítsa belső működési hatékonyságát.

A projekt során számos szakmai, informatikai és ügyviteli képzés valósult meg. Kialakításra került az ítélőtábla új tudásmegosztó fóruma, a Jogi Klinika is, amely elsősorban a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar dékánjával kötött megállapodás alapján a joghallgatók gyakorlati képzését szolgálja. A célkitűzések megvalósulása nem csupán az ítélőtábla dolgozóira és szervezeti egységeire, hanem a Debreceni Ítélőtábla illetékességi területeihez tartozó törvényszékekre és a többi ítélőtábla szervezetére is kihatással van.

Debrecen, 2014. április 30.