„A civil szervezetek új Ptk.-val kapcsolatos kötelezettségei” címmel tájékoztatást tart a Fővárosi Törvényszék

Regisztrációs felhívás a Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja által nyilvántartott szervezetek részére.
 
A Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja az általa nyilvántartott szervezetek részére „A civil szervezetek új Ptk.-val kapcsolatos kötelezettségei” címmel
 
2016. március 8-án 10:00 órakor
 
előzetes regisztrációhoz kötött tájékoztatást tart.
 
Helye: Fővárosi Törvényszék 1055 Budapest Markó u. 27. II. emelet 55.
 
A tájékoztatáson való részvétel a terem korlátozott befogadóképessége – maximum 70 fő – miatt regisztrációhoz kötött!
 
Kérjük a Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja által nyilvántartott szervezetek érdeklődő képviselőit, ha részt kívánnak venni az előadáson, akkor jelentkezésüket elektronikus úton szíveskedjenek eljuttatni a Fővárosi Törvényszék Sajtó- és Nemzetközi Kapcsolatok Osztályához a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címre 2016. március 2. napján 12.00 óráigKérjük, a jelentkezésben tüntessék fel a résztvevő, illetve a képviselt szervezet nevét.
 
A tájékoztatón a terem befogadóképessége miatt egy szervezettől legfeljebb két képviselő tud részt venni.
 
Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a regisztrációval egyidejűleg – a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címen – jelezhetik azokat a kérdéseiket is, amelyekről szívesen hallanának tájékoztatást.
 
A megadott időponton túl, vagy a létszám-kereten felül a jelentkezők regisztrálása nem lehetséges.
 
A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. 
 
Budapest, 2016. február 17.