Egészségnap a Debreceni Ítélőtáblán

                                             

Egészségnapot rendezett a Debreceni Ítélőtábla a „Szervezetfejlesztési program államigazgatási és igazgatásszolgáltatási szervek számára” - ÁROP-1.2.18/A-2013-2013-0062 számú meghirdetett pályázata keretében.

Az eseményen tartott komplex újraélesztési bemutatón a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete munkatársának segítségével a résztvevők ki is próbálhatták az újraélesztési technikát. Nagy érdeklődés kísérte Prof. Dr. Fábián István, a DE Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, az MTA doktora „Legális átverések, csodasók, csodavizek” című előadását.

A klímaváltozás, az energia és a környezetvédelem aktuális kérdéseiről beszélt Prof. Dr. Fodor László, a DE Állam- és Jogtudományi Kar Agrárjogi, Környezetjogi és Munkajogi Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, az MTA Bolyai János kutatási ösztöndíjasa.

Várdai Antalné természetgyógyász „A természetgyógyászat lényege, a kiegészítő terápia alkalmazásának gyakorlati kérdései „ címmel tartott tájékoztatást a programon résztvevőknek. Az egészségnap regionális asztalitenisz versennyel zárult.

Debreceni 2014. április 4.