Együttműködést kötött a Székesfehérvári Törvényszék és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ

A nyitott-bíróság program keretében együttműködési megállapodást kötött 2013. november 7-én a Székesfehérvári Törvényszék és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Székesfehérvári Tankerülete. Az együttműködési megállapodást a Törvényszék részéről dr. Gerber Tamás elnök, míg a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ részéről Veszeliné Pénzes Ildikó, a Székesfehérvári Tankerület igazgatója írták alá.

A megállapodással lehetőség nyílik a folyamatos és rendszeres kapcsolattartásra, illetve egyeztetésre, ennek keretében pedig az oktatási intézmények részéről felmerülő igények, kérések, ötletek beépítésére a Törvényszék által szervezett programokba.

A megállapodás aláírásánál jelen volt dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármestere, az Országgyűlés Alkotmányügyi, Igazságügyi és Ügyrendi Bizottságának elnöke is, aki felszólalásában üdvözölte és támogatásáról biztosította a megállapodást, valamint a Székesfehérvári Törvényszék nyitott-bíróság programját. Dr. Tolnai Kata, az Országos Bírósági Hivatal Elnöke képviseletében ugyancsak méltatta az esemény fontosságát.

Székesfehérvár, 2013. november 7.

A további képeket a törvényszék honlapján itt tekinthetik meg.