Fejér megyei szóvivői kerekasztal

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére és szervezésében „Fejér megyei szóvivői kerekasztal” szakmai  találkozón  vettek részt 2013. október 29-én  Fejér megyei szervezetek sajtószóvivői. 
 
A meghívottak között volt a Megyei Főügyészség, Katasztrófavédelmi  Igazgatóság, Kormányhivatal, BV.Intézet,  Megyei jogú város önkormányzata, HM. Tűzszerészet, polgárőr szövetség, megyei mentőszolgálat,  NAV Adó és Vám  szakterület  szóvivői mellett a Székesfehérvári Törvényszék sajtókoordinátora és sajtótitkára.
A szakmai találkozón részt vett Dr. Varga Péter  ezredes, megyei  rendőrfőkapitány és  Kovács Viktória alezredes, az ORFK. sajtószóvivője.
 
A program első részében Németh-Kész Mónika  a  Fejér megyei RfK szóvivője tartott prezentációt a főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának tevékenységéről, majd a résztvevők adtak tájékoztatást saját szervezetük sajtó és kommunikációs rendszeréről. Az ezt követő kötetlen beszélgetés során tapasztalataikat, munkamódszereiket cserélték ki a szóvivők és kifejezték szándékukat a rendkívül hasznosnak ítélt találkozó rendszeressé tételére.