A Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma Civil és Egyéb Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja új helyre költözött

A Fővárosi Törvényszék Polgári Kollégiuma tájékoztatja az ügyfeleket, hogy a Civil és Egyéb Szervezeteket Nyilvántartó Csoport és kezelőiroda (továbbiakban: Civil Csoport) új helyszínre költözik.

A költözés miatt a 1055 Budapest, Markó utca 27. (I. emelet 70.) szám alatt működő Civil Szervezetek Kezelőirodája 2015. október 1. (csütörtök) napjától 2015. október 2. (péntek) napjáig egész nap zárva tart.

A kezelőiroda zárva tartása alatti napokon a szervezetek a Fővárosi Törvényszék főépületének (1055 Budapest, Markó utca 27.) földszintjén található ügyfélcentrumban terjeszthetik elő a hatályos nyilvántartási adatokat tartalmazó kivonat kiadása iránti kérelmeiket. A kivonatok kiadására – a kezelőiroda zárva tartása alatt – az ügyfélcentrumban kerül sor.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy postai úton, elektronikus úton, vagy gyűjtőládába helyezéssel a kezelőiroda zárva tartása alatt is lehetőség van a beadványok benyújtására.

Az iratmásolatok elkészítése, kiadása, beadványok személyes benyújtása és az iratbetekintés az iroda zárva tartása idején szünetel.

A Civil Csoport 2015. október 5. (hétfő) napjától új helyszínen – az ügyfelek számára is kényelmesebb körülmények között – a 1051 Budapest, Nádor u. 28. szám alatt, a megszokott nyitvatartási rend szerint folytatja teljes körű működését.

Megértésüket és segítő közreműködésüket köszönjük!

Budapest, 2015. szeptember 24.