Igazságügyi sportnap Veszprémben

A Veszprémi Törvényszék szervezésében hagyományosan jó hangulatú sportnapon vehettek részt 2013. április 27-én, szombaton a Veszprémben és környékén az igazságszolgáltatásban és a közigazgatásban dolgozók. A Belvárosi Tornacsarnokban megrendezett kupán női kosárlabda, férfi teremfoci és férfi kosárlabda sportágakban mérhették össze tudásukat és állóképességüket a bírósági dolgozók, az ügyvédek, a rendőrök, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.

A tornát fociban és férfi kosárlabdában – az előző évekhez hasonlóan – ismét a rendőrök nyerték, míg női kosárlabdában a bírósági csapatnak sikerült győznie.

Az ilyen és ehhez hasonló rendezvények a hétköznapokon főként ülőmunkát végzők számára egyrészt a mozgás örömét jelentik, másrészt jó alkalmat teremtenek az egymással egyébként leginkább csak hivatalos kapcsolatba kerülő emberek számára a közvetlenebb, kötetlenebb, oldottabb formában történő találkozásra – amely a szakmai téren is kiváló kapcsolatok informális szorosabbra fűzését is jól szolgálja.

Veszprém, 2013. április 30.