Kópiákon a bíróság

Az Országos Bírósági Hivatal bírósági fotópályázatának díjnyertes, illetve zalai alkotásaiból nyílt kiállítás a Zalaegerszegi Törvényszék épületében.
 
 
A magyarországi bírósági épületek újszerű látásmóddal való kreatív bemutatását célzó, amatőr fotósok számára kiírt pályázatára a bírósági épületek, épületrészletek; a bírósági épületbelsők, termek; a tárgyi környezet a bíróságon; illetve az életkép a bíróságon kategóriákban várták a pályaműveket. Országosan összesen 79 pályázó 357 képet nyújtott be, köztük számos zalai alkotó is pályázott.   A Zalaegerszegi Járásbíróságot Dienes Tifani, Gulyás Tímea, Harmath Henrietta, dr. Matécsáné dr. Sergyán Barbara, dr. Turopoli Tibor és Varga Márk örökítette meg, míg Keszthelyen dr. Sárompek Csilla fotózott.
 
 
Az évértékelő összbírói értekezlethez kötően a kategóriák nyertes fotóiból, illetve a zalai alkotók munkáiból nyílt kiállítás a Zalaegerszegi Törvényszéken.  A pályaművek egy hétig tekinthetőek meg a törvényszék aulájában, a bíróság nyitva tartási ideje alatt.  A tárlat 2015. április 13. napján zárul, de terveink szerint a Múzeumok Éjszakáján a zalai fotósok munkáját újra közönség elé tárjuk. 
 
A pályaművek a http://fotopalyazat.birosag.hu/ oldalon is megtekinthetőek.
 
A zalai fotók az alábbi linkeken nézhetőek meg:
 
Zalaegerszeg, 2015. április 9.