Már Pest megyében is igénybe vehető a bírósági közvetítő segítsége!

A Nagykőrösi Járásbíróságon dr. Kiss Gizella március 1-jétől bírósági közvetítőként dolgozik.  Azt mondja, bárki megkeresheti lakhelyétől függetlenül, akinek - bíróság előtt  - személyi, vagy vagyoni jogvitája van folyamatban és nagyon rövid időn belül kölcsönös megegyezéssel szeretné azt befejezni befejezni.
 
Dr. Kiss Gizella Pécsett végezte a jogi egyetemet 1982-ben, majd 1984-ben bírói-ügyészi szakvizsgát tett. 1990-ig a Kecskeméti Városi Ügyészségen teljesített szolgálatot, 2001-től dolgozik bíróságon. Közben elvégzett két főiskolát is.  

Mint mondja, azért választotta a bírósági közvetítést, mert tapasztalata szerint a vitás ügyekben közösen meghozott döntés mindkét fél számára könnyebben betartható, illetve végrehajtható.  És nem mellékesen a közvetítői eljárás igénybevételével a felek sok időt és pénz takaríthatnak meg.

Az én feladatom a vitát lezáró megállapodás létrehozásában való - a legjobb tudásom szerinti, pártatlan - térítésmentes közreműködés, az engem terhelő titoktartási kötelezettség betartása mellett. – mondja a közvetítő asszony.
 
Elérhetősége munkaidőben:

telefon: 06-53/351-412
email cím: kissg@nkoros.birosag.hu

Ügyfél fogadás:

hétfő  14 - 16;
szerda  9 - 11;   
 
valamint előzetes megbeszélés alapján egyeztetett időben a  Nagykőrösi Járásbíróságon (Nagykőrös, Hősök tere 4.)

A bírósági közvetítők elérhetőségét ide kattintva találja meg.