OBH munkatársak sikere a Bírósági Sportnapon

Egy első, egy második és egy negyedik helyet szereztek az Országos Bírósági Hivatal munkatársai a múlt hétvégén megrendezett Bírósági Sportnapokon.

Már második alkalommal nyerte meg az asztalitenisz bajnokságot vegyespárosban az OBH csapata – Magyar Viktória és dr. Novák János.  Magyar Viktória emellett női egyesben a második helyen végzett.
Szádvári László pedig a negyedik lett a sakkozók között.  

Az alábbiakban Magyar Viktória mesél élményeiről:
-    Először is gratulálok a szép eredményekhez! Elégedett a teljesítményével?
-    Köszönöm szépen – a partnerem nevében is! Igen, nagyon örülök mindkettőnek, de más-más okból. Egyéniben egy helyet előre léptem, vegyes párosban pedig sikerült a címvédés. Ennél jobbat nem is kívánhattam volna!
-    Küzdelmes volt?
-    Igen, nagyon erős volt a mezőny. Ráadásul a döntőben az ellenfél egy pontra állt a győzelemtől, és onnan fordítottunk. A szabályok szerint három nyertes szettet kell produkálni, egy szettet 11-ig számoltak. A másik csapat 2-0-ra vezetett, és a harmadik játékban is már 10-8 volt az állás a javukra. És innen jött a „csoda”!
-    Ez minek volt köszönhető?
-    Szerintem több dolognak, de a legfontosabb talán az volt, hogy igazi csapatként működtünk! Amikor leeresztettem egy kicsit, a János brillírozott, amikor ő fáradt el, én kaptam szárnyakat. Így húztuk és egészítettük ki egymást. És persze számtalan remek tanácsot kaptam a fiamtól, aki kívülről nézte a meccset és a bemelegítő partnerem is volt.  
-    Milyen volt a közönség?
-    Csodálatos! Nagyon jó volt a hangulat, igazi tömeg gyűlt össze. A mi döntőnk volt ugyanis az utolsó, addigra már mindenki befejezte a saját mérkőzéseit. Nekem emellett sokat jelentett, hogy a fiam és a párom végigszurkolta a meccseket. Ez erőt adott, és átlendített a holtpontokon.

Magyar Viktória 1986 óta igazságügyi alkalmazott. Jelenleg az Országos Bírósági Hivatal Sajtó és Kommunikációs Osztályán tisztviselőként dolgozik. Egy 11 éves fiú, Balázs édesanyja.

Dr. Novák János az Országos Bírósági Hivatal Statisztikai Adatgyűjtő és Elemző Osztályának vezetője. Szabadidejében az Arco Kamarazenekarban chellózik. Három gyermeke van.

Szádvári László június közepén került az Országos Bírósági Hivatalhoz. A Statisztikai Adatgyűjtő és Elemző Osztályt erősíti. A korábban matematika tanárként dolgozó fiatalember feladata a statisztikai adatok elemzése.

A sportnapon készült képek itt megtekinthetők.