Sajtódélután a Nyíregyházi Törvényszéken

Sajtódélutánra hívta 2015. november 9-én a Nyíregyházi Törvényszék a társszervek képviselőit és a nyíregyházi média képviselőit. 
 
A rendezvényen jelen volt a rendőrség, az ügyészség, a NAV, a Nyíregyházi Polgármesteri Hivatal, a Katasztrófavédelem és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet sajtószóvivője, a Nyíregyházi Főiskola  sajtóval foglalkozó munkatársa, valamint a helyi média képviselői. 
 
Az esemény dr. Nyakó Zsuzsanna elnök asszony köszöntőjével kezdődött, aki bemutatta a korábban sajtószóvivő helyettesi feladatokat is ellátó, azonban 2015. október hónaptól sajtószóvivői kinevezést kapott dr. Toma Attila szóvivő urat. 
 
A meghívott vendégek bemutatkozását követően, a kommunikációs feladatok megosztásának megvitatására került sor különös tekintettel a büntetőeljárás, illetve a polgári eljárás sajátosságaira.
 
A kötetlen jellegű megbeszélésen a résztvevők elégedettségüket fejezték ki a törvényszék kommunikációjával kapcsolatban, és sok sikert kívántak dr. Toma Attila sajtószóvivő úrnak. 
 
Nyíregyháza, 2015. november 12.