Sajtószóvivők és sajtótitkárok tanácskoztak a Magyar Igazságügyi Akadémián

2014. november 27-28-án 53 sajtószóvivő és sajtótitkár vett részt azon a speciális képzésen, amely a bírósági kommunikáció főbb kérdéseit járta körül elméleti és gyakorlati oldalról.
 
A kétnapos rendezvényt dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke nyitotta meg. A képzés részeként több előadás hangzott el a kommunikáció legújabb irányairól, kérdéseiről. Nemcsak az előadók osztották meg tapasztalataikat, hanem interaktív módon a hallgatóság is véleményt cserélt egymással, hiszen ezek a közös „jó gyakorlatok” gyorsabbá és hatékonyabbá tehetik a közös munkát.
 
A résztvevők kerekasztal-beszélgetésen is részt vettek, ahol dr. Fazekas Géza (Legfőbb Ügyészség), dr. Kaleta Gábor (Igazságügyi Minisztérium) illetve dr. Koltai András (Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság) válaszolt a felmerült kérdésekre és számolt be kommunikációs tapasztalatairól.
 
Másnap a sajtószóvivők és a sajtótitkárok meglátogatták az MTVA székházát, ezt követően gyakorlati feladatok során bizonyították szakmai rátermettségüket.
 
Fotógaléria ITT.
 
Budapest, 2014. december 1.