Sajtószóvivők reggelije az Egri Törvényszéken

Az Egri Törvényszék sajtóosztálya 2015. május hó 4. napján „Szóvivők reggelije” címmel közös rendezvényt szervezett a társhatóságok sajtószóvivőinek és sajtóreferenseinek, valamint a média képviselőinek.

A tanácskozáson részt vett Dr. Nyiri Beáta az Egri Törvényszék elnöke és sajtószóvivője, Dr. Hajduné dr. Ruzsics Gabriella az Egri Törvényszék elnökhelyettese, Dr. Snellenperger Judit az Egri Törvényszék sajtószóvivője, Dr. Dései Laura az Egri Törvényszék sajtótitkára, Dr. Konkoly-Thege László a Heves Megyei Főügyészség sajtószóvivője, Soltész Bálint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Antal Erika a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője és Simon Tamás a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet sajtóreferense.

Dr. Nyiri Beáta elnök asszony megnyitóját követően Antal Anett, a Média Eger Nonprofit Kft. ügyvezetője a helyes interjúkészítés módszereiről, Dr. Szalay Zoltán, a Heves Megyei Hírlap vezető szerkesztője pedig a sajtóközlemények formai és tartalmi követelményeiről tartott igen érdekes előadást.

Ezt követően a jelenlévők kötetlen beszélgetés formájában értékelték az elmúlt év munkáját, eredményeit, illetve beszélték meg az elhangzott előadások kapcsán felmerült problémákat és kérdéseket.

A Törvényszék reményét fejezte ki, hogy sikerült hagyományt lehet teremteni a rendezvény révén, és legközelebb valamelyik társhatóságnál folytatódhat a közös konzultáció.

Eger, 2015. május 5.