Szakfordítás és elektronikus ügyfélkapu - konzultáció és előadás Balassagyarmaton

2014. november 4-én az Országos Fordítás és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. (a továbbiakban: OFFI) Egri Irodájának munkatársai tartottak tájékoztatással és konzultációval egybekötött előadást a Balassagyarmati Törvényszék 106-os tárgyalójában.

Az OFFI munkatársai a szervezet működése mellett az OFFI elektronikus ügyfélkapu használatáról is ismereteket közöltek a résztvevőkkel. Ezentúl részletes papír alapú tájékoztatókat bocsátottak az érdeklődők rendelkezésére.

Az elektronikus ügyfélkapu a modern kor követelményeinek megfelelően, a felhasználói igények maximális figyelembevételével került kialakításra. A rendszerbe történő bejelentkezéshez felhasználónév (e-mailben kapott) és jelszó szükséges. A kezdőoldalról nyitható meg az ügyfélkapu, amelyben új megrendelés rögzíthető (új ajánlatkérés menüpont), az ajánlatkérésekből elkészült ajánlatok találhatók, vagy pedig a folyamatban lévő munkák követése lehetséges (munkalapkövetés). A tájékoztatás szerint az egyes menüpontok egyénileg testreszabhatók.

Balassagyarmat, 2014. november 5.