Szavazzon Ön is a „Fókuszban a bíróság” fotópályázat képeire!

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) 2016-ban ismét meghirdette a „Fókuszban a bíróság” elnevezésű fotópályázatát. Az amatőr fotográfusok három kategóriában nyújthatták be a hazai bírósági épületekben készített képeiket. A pályázatra 60 alkotó küldte be fotóit, melyekre a közönség is szavazhat. 
 
Az idei évben három kategóriában (Jót s jól! Ebben áll a nagy titok; A jognak asztalánál; Ilyen gazdagok vagyunk) készíthettek képeket a fotósok. A pályázók bírósági épületeket, tárgyalótermeket, ügyfélcentrumokat, gyermekmeghallgató szobákat, az épületekben található különleges műtárgyakat és építészeti megoldásokat örökítettek meg. 
 
A négyfős Bíráló Bizottság kategóriánként választ egy nyertes pályaművet november végén. Az OBH elnöke és a bizottság továbbá egy-egy különdíjas fotót is megjelöl. Az alkotásokat a fotópályázat weboldalán bárki megtekintheti, ahol november 25-éig lehetőség nyílik a közönségszavazásra is: http://fotopalyazat.birosag.hu/. A legtöbb kedvelést kapó fotó közönségdíjban részesül. 
 
Eredményhirdetés december elején várható.
 
Budapest, 2016. november 14.