Szervezetfejlesztés az Egri Törvényszéken - a zárórendezvényről

Az Egri Törvényszék a 2014. január 02 – 2014. április 30. között megvalósuló "Szervezetfejlesztési program államigazgatási szervez számára" című ÁROP-1.2.18 azonosítójelű projekt keretén belül 27.000.000 forint támogatást kapott.

A „Szervezetfejlesztés az Egri Törvényszéken“ elnevezésű projekt 2014. március hó 28. napján megtartott nyitó rendezvényén a felállított öt munkacsoport képviselői ismertették a jövőben kitűzött és elérendő célokat és feladatokat.

Az elmúlt időszakban a munkacsoportok a célok megvalósítása érdekében „workshop“-okat és interjúkat tartottak, kérdőíveket állítottak össze és elemeztek, melyek alapján elkészítették beszámolójukat. A munka során a résztvevők közvetlenebb munkatársi kapcsolatba kerülhettek egymással, gyorsabb kommunikáció és kreatív gondolkodás jellemezte a munkafolyamat egészét.

Az Egri Törvényszék 2014. április 24. napján tartotta meg a projekt záró rendezvényét. A rendezvényen a projektmenedzserek, illetve a Teljesítménymenedzsment, a CAF és Változáskezelés, az Ügyfélelégedettség-mérés, a Tudásmenedzsment, valamint a Folyamatoptimalizálás munkacsoportok vezetői ismertették a projekt és a munkacsoportok eredményeit, ezek ismeretében pedig intézkedési javaslatokat tettek Dr. Nyiri Beáta, a Törvényszék elnöke részére.

Eger, 2014. április 25.