Szervezetfejlesztési projekt Szekszárdon

Eredményesen befejeződött a Szekszárdi Törvényszéken az ÁROP-1.2.18/A-2013-2013-0063. számú szervezetfejlesztési projekt.
 
A „Szervezetfejlesztés a Szekszárdi Törvényszéken az ítélkezési munka támogatásának a szervezet hatékonyságának, gazdaságos működésének érdekében” című ÁROP-1.2.18/A-2013-2013-0063. számú pályázattal kapcsolatosan az eredménytermékek ismertetésére, bemutatására 2014. május 28-án került sor a Szekszárdi Törvényszéken több mint 100 jelenlévő dolgozó és a meghívottak körében.
A törvényszék illetékességi területéhez tartozó minden bíróság képviseltette magát, a Tolna Megyei Ügyvédi Kamara elnöke és a helyi sajtó képviselője is jelen volt.
 
Az ismertetéseket követően Dr. Nőt László, a Tolna Megyei Ügyvédi Kamara elnöke annak a véleményének adott hangot, hogy nagyon fontos feladatokat végeztek el a munkacsoportok és kiemelte azt, hogy valóban nagyon fontos a tanúk szakszerű, közérthető naprakész tájékoztatása. Célszerűnek ítélte meg azt, hogy a Szekszárdi Törvényszéki munkacsoportok által elkészített nyomtatványok országosan is bevezetésre kerüljenek.
 
A Tolnai Népújság 2014. év május 29-én megjelent számában „Átlátható és szolgáltató bíróságok” címmel adott hírt a projekt sikeres befejezéséről.