Társszervek és média kapcsolatával foglalkozó kerekasztal megbeszélés a Pécsi Törvényszéken

A Pécsi Törvényszék vezetése - a törvényszék, a társszervek és a média kapcsolatával foglalkozó - kötetlen megbeszélésre hívta a Pécsi Ítélőtábla elnökét, elnökhelyettesét és sajtószóvivőjét, a Baranya Megyei Főügyészség vezetőjét, helyettesét és sajtószóvivőjét, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét, sajtószóvivőjét, a NAV Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóság igazgatóját, az Adó Főigazgatóság és Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság főigazgatóit és sajtószóvivőiket. A megbeszélésen részt vett Pécsi Törvényszék büntető kollégiumának vezetője, a törvényszéki sajtószóvivő és sajtótitkár.

A 2014. november 4-én délután tartott megbeszélgetést Dr. Rendeki Ágnes a törvényszék megbízott elnöke nyitotta meg, majd a résztvevők kötetlen beszélgetés formájában tájékoztatást adtak a médiával fennálló kapcsolataikról, munkájukról.

A résztvevők megállapodtak abban, hogy az eddiginél is tényszerűbb tájékoztatás érdekében a sajtó képviselőivel további, a most megtartotthoz hasonló találkozó keretében a megjelent szervezetek munkájukról a lehetséges és szükséges tájékoztatást megadják.

Pécs, 2014. november 7.