Több mint 100 bírósági dolgozó futott a Városligetben

A Magyar Bírói Egyesület szervezésében több mint 100 bírósági dolgozó nevezett a 2013. június 9-én, Budapesten megrendezett 20. K&H maraton és félmaraton váltón. Az esemény betétversenyén, a Jogi Fórum Kupán induló jogászok, ügyészségek, ügyvédi irodák és bírósági szervezetek 35 váltócsapatából 18 együttest a MABIE delegált. A csapatok helyszíni fogadásában közreműködött az Országos Bírósági Hivatal és a Budapest Környéki Törvényszék is.

Az ország különböző pontjairól érkezett versenyzők mindannyian helyt álltak a közel 5 és fél kilométeres táv lefutásában. A MABIE által nevezettek közül a leggyorsabb férfi csapat 2 és fél óra alatt, a leggyorsabb női együttes pedig 3 óra 2 perc alatt ért célba. Csapattársaik sérülése miatt többen kétszer is vállalták a „liget-kör” teljesítését. A csapatok eredményei megtekinthetők a versenyt szervező Budapest Sportiroda honlapján.

A versenyre külön nevezett Kaposvári Törvényszék csapata a Jogi Fórum Kupán első helyezést, míg összesítésben – a mintegy 370 céges induló között – 15. helyezést ért el.

Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!
 

A maratoni futásról készült videót ide kattintva tekinthetik meg.

Dr. Hilbert Editnek - a MABIE tagjának, a BKT elnökének - írása itt olvasható.