Adventi adománygyűjtés a Szegedi Törvényszéken

Idén is megszervezte a már hagyományosnak mondható adventi adománygyűjtést a Szegedi Törvényszék, melynek dolgozói -a lehetőségeikhez mérten- igykeszenek segítséget nyújtani rászoruló embertársaiknak.
 
A korábbi évekhez hasonlóan a Szegedi Törvényszék dolgozói az összegyűjtött tartós élelmiszer adományaikat 2016. december 07. és 2016. december 16. napja között a Szegedi Törvényszék Gazdasági Hivatalában adhatták le. A Szegedi Törvényszék adománygyűjtő kezdeményezése az elmúlt években tapasztaltakhoz hasonlóan nagy népszerűségnek örvendett és idén is sikeres volt.Az összegyűlt adományokat 2016. december 22. napján dr. Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke adta át Sirokmán Ildikónak, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Csongrád Megyei képviselőjének.
 
Dr. Tárkány-Szűcs Babett az átadáskor hangsúlyozta, hogy a Szegedi Törvényszék számára a társadalmi szerepvállalás kiemelkedő értéket képvisel, s a törvényszék karitatív programok szervezésével a jövőben is felelősséget kíván vállalni rászoruló embertársainkért.