Befejeződött a Bonyhádi Járásbíróság energetikai korszerűsítése

Az elektromos hálózat fejlesztésével és korszerű lámpatestek beépítésével 2018. április 10-én befejeződött a Bonyhádi Járásbíróság energetikai korszerűsítése. A beruházás előző szakaszaiban, 2014. és 2016. között az épület nyílászáróinak cseréje, a homlokzat és a lapostető szigetelése valósult meg. 
 
Az elektromos hálózat fejlesztése és a modern, 150 db LED lámpatest beépítése nagy lépést jelent az épület energetikai korszerűsítése területén. A felújítás a bíróság valamennyi helyiségét érintette, ahol falfestési munkák és szükség szerint álmennyezet szerelés is történt. 
 
A Bonyhádi Járásbíróság energetikai korszerűsítése biztosítja az ügyfelekkel való kapcsolattartás és a minőségi munkavégzés korszerű feltételeit. 
 
Az épület esztétikai és energetikai állapotát fejlesztő kivitelezés az Országos Bírósági Hivatal által meghirdetett "Jablonszky Ferenc Program 6. - Épületenergetikai, munkakörnyezet és biztonságtechnikai fejlesztés 2017" elnevezésű pályázat, valamint a "Wagner Gyula Program" keretében valósult meg.