Civil szervezetek figyelmébe ajánljuk! - Ismét „Törvényházi szeminárium” Székesfehérváron

A Székesfehérvári Törvényszék által útjára indított „Törvényházi szeminárium” elnevezésű jogi felvilágosító, tájékoztató rendezvénysorozat első, 2014. április 11. napjára meghirdetett előadását övező fokozott érdeklődés miatt a szervezők erre a napra további jelentkezéseket már nem tudnak elfogadni.

A civil szervezetek képviselői számára az új Ptk. hatályba lépésével összefüggő változásokról, a közhasznú jogállásra vonatkozó és az egyéb civil szervezeti jogszabályok módosulásáról, valamint a civil szervezetek ezzel kapcsolatos teendőiről tartandó szakmai napot azonban a törvényszék 2014. május 16. napján (pénteken) 10,00 órai kezdettel a Törvényszék Dísztermében (Székesfehérvár, Dózsa György út 1. I. emelet) megismétli.

A terem befogadóképességének korlátaira tekintettel a szakmai rendezvényen való részvételhez (a szervezet nevének, a résztvevők számának és telefon/e-mail elérhetőségének megjelölése mellett) ezúttal is előzetes jelentkezés szükséges.

A fentiek szerinti adatokat tartalmazó jelentkezéseket 2014. május 9. napjáig
-személyesen ügyfélfogadási időben a Törvényszék Civil Szervezetek Nyilvántartó Irodájában (Székesfehérvár, Zichy liget 10. I. emelet)
-e-mailben pedig a KollarneB@szekesfehervarit.birosag.hu címen terjeszthetik elő.

A jelentkezésekkel egyidejűleg – illetve a 2014. május 9.-i határidő lejártáig – ugyanezen e-mail címen nyújthatják be a jogszabály-változásokkal kapcsolatos (de általános jellegű, nem konkrét nyilvántartási ügyre vonatkozó) azon kérdéseiket, melyekre az előadáson választ várnak.

A rendezvény napján a regisztráció (jelenléti ív aláírásával) 9,15 órakor kezdődik.

Székesfehérvár, 2014. április 2.