A Jogi Fórum Kupa legjobb csapatainak adott át díjakat az OBH elnöke

Több mint 50 csapat, több száz jogász és jogi területen dolgozó futó mérettette meg magát idén a 24. K&H mozdulj! maraton és félmaratonváltón, a Jogi Fórum Kupa keretében. A bírósági szervezetet 16 csapat és 97 futó képviselte.
 
A Kupa 2017. június 22-én tartott díjátadó ünnepségén dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke kiemelte: a futás olyan örömforrás, amely a mindennapokban is sokat segít. Megtanít egyebek mellett arra, hogy hogyan tűzzünk ki célokat, hogyan tervezzünk, vagy hogyan legyünk úrrá a kifogásainkon. A futás erőt ad, közösséget épít, egy futóverseny alkalmával a jogászok sem csak a jogról beszélnek, hanem felfedezik, hogy van más közös is bennük. Ez a közösségi érzés, a közös élmény számos nehézségen lendíthet át. Kiemelte a versenyzők személyes példamutatását, kiállásuk fontosságát az aktív, egészséges életmód mellett.
 
A résztvevőket Lakatos István, a Budapest Sportiroda társadalmi kapcsolatokért felelős munkatársa is köszöntötte. A négy kategória legjobbjai serleget, illetve oklevelet kaptak, amit dr. Handó Tünde és Hámori Dávid, a Jogi Fórum ügyvezetője adott át.
 
Ezúton is gratulálunk valamennyi résztvevőnek!