Műhelymunka a tudásmegosztásért a Székesfehérvári Törvényszéken

A Székesfehérvári Törvényszék az ÁROP-1.2.18/A-13. számú szervezetfejlesztési pályázatban a projekt eredményeinek háromszintű tudásmegosztását vállalta.

Az első szintnek megfelelően a teljes pályázati anyag feltöltésre került a Törvényszék honlapjára, a „Támogatott projektjeink” menüpont alatt. A második szint a Törvényszék 2014. június 20-i rendezvénye volt, ahol a fejlesztési folyamatokat, intézkedési tervjavaslataikat mutatták be a projekten dolgozók a szervezetbeli munkatársaiknak.

A harmadik szint teljesítésére 2014. szeptember 12-én került sor, amelynek keretében az egész napos műhelymunkában a törvényszék és a helyi bíróságok vezetői, valamint azon munkatársak vettek részt, akik a fejlesztési módszerek alkalmazásáért, továbbfejlesztéséért felelősek a szervezetben.

Dr. Gerber Tamás a törvényszék elnöke vezetésével és Müllerné dr. Hradszky Erzsébet projektmenedzser moderálásával a résztvevők áttekintették az egyes fejlesztések intézkedési terveinek, illetőleg eredménytermékei megvalósításának határidős és távlati feladatait, a végrehajtás módját.

Az intézkedési tervek, a végrehajtás felelősei, határidői a törvényszék Novell Vibe felületén is megtalálhatók, így a szervezet valamennyi tagja közvetlenül tájékozódhat azok megvalósításáról ha épp nem részese annak.

Székesfehérvár, 2014. szeptember 17.