Munkarendváltozás a Szigetvári Járásbíróságon

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke által meghirdetetett „Jablonszky Ferenc Program 4. – ÉPÜLETENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI FEJLESZTÉS 2016.” elnevezésű program keretében a Pécsi Törvényszék által benyújtott és megnyert pályázattal lehetővé váltak a Szigetvári Járásbíróság elektromos hálózatának felújítási munkái, valamint a tűzjelző rendszer kiépítésével kapcsolatos munkálatok, melyek 2017. március 17-én kezdődtek meg, és várhatóan 2017. június 2-ig tartanak majd.
 
A felújítási munkálatok idejére a járásbíróság elnökének intézkedési terve alapján a Szigetvári Járásbíróságon munkarendváltozás lépett érvénybe, mely szerint az érintett időszakban (2017. március 16. és 2017. június 2. között) a munkaidő 7.00 órától 15.00 óráig tart, ez azonban a kitűzött tárgyalások megtartását, az ügyfélfogadási időt és a panasznapi ügyintézést nem érinti.
 
A munkálatok alatt a kezelőirodák felújítása során várható az ügyfélfogadás szünetelése, azonban ennek pontos időpontja jelenleg még nem ismert, az a munkálatok ütemezésétől függ. 
 
Az ügyfelek aktuális tájékoztatása a Pécsi Törvényszék honlapján és annak Szigetvári Járásbíróság aloldalán is folyamatos.