Sajtószóvivők találkoztak Szegeden

A Szegedi Törvényszék képviseletében Juhászné dr. Prágai Erika, sajtószóvivő és dr. Telegdy Gergely, sajtótitkár vett részt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett Kommunikációs értekezleten, amelyen a Csongrád megyében feladatot teljesítő sajtószóvivők vettek részt.

Régi hagyomány felelevenítéseként az Országos Rendőr-főkapitányság, a Csongrád Megyei Redőr-főkapitányság, a Szegedi Fegyház és Börtön, a NAV Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság, a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség, a Csongrád Megyei Főügyészség, a Szegedi Törvényszék, OMSZ Dél-Alföldi Regionális Mentőszervezete, MH 5. Bocskai Lövészdandár és a Szeged-Csanád Egyházmegye sajtószóvivő és sajtós munkatársai gyűltek össze 2013. december 9-én.
A rendezvényen részt vette dr. Lukács János r. dandártábornok, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitány és Makula György, az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikáció Szolgálatának Főosztályvezető-helyettese is.

Az értekezlet keretében a hatóságok képviselői bemutatták a szervezetüknél müködő sajtóval történő kommunikációs gyakorlatot, valamint az egymás közötti kommunikáció hatékonyságának növelésére és az állampolgárok minél szélesebb körű objektív tájékoztatására fogalmaztak meg javaslatokat.

A résztvevők megállapodtak abban is, hogy a jövőben rendszeressé teszik a kommunikációs értekezleteket, amelyre a következő alkalommal már a sajtó képviselőit is meghívják. A következő találkozó házigazdája a Szegedi Törvényszék lesz.

Szeged, 2013. december 10.