Tanúgondozó program Fejér Megyében a bíróságokon

A Székesfehérvári Törvényszéken - a Székesfehérvári Járásbíróságra, a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra, valamint a Dunaújvárosi, a Sárbogárdi és a Bicskei Járásbíróságra is kiterjedően - tanúgondozási program került bevezetésre 2013. április hó 8. napjától kezdődően. Ennek első lépcsőjeként a tanúgondozással megbízott munkatárs került kijelölésre.

A tanúgondozásra kijelölt bírósági tisztviselő Székesfehérvári Törvényszékre, a Székesfehérvári Járásbíróságra, a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra, a Bicskei és Sárbogárdi Járásbíróságra kiterjedő illetékességgel Steinerné Huszár Valéria, aki elérhető munkanapokon a 22/534-099-es telefonszámon 8.00 és 11.30 óra és 13.00 és 15.00 óra között, emailben pedig a steinernev@szfvar.birosag.hu címen.

A Dunaújvárosi Járásbíróságon a kijelölt munkatársak Molnár Józsefné, Domokos Tünde és Madárné Rauch Angéle, elérhetőek munkaidőben a 25/411-822 és a 25/410-853-as telefonszámokon.

A tanúgondozók feladatukat elsősorban telefonon, másodsorban írásban, elektronikus levelezés formájában, míg kiváteles esetben személyesen látják el, előzetes bejelentést követően.

 

A Székesfehérvári Törvényszéken megindult tanúgondozási programról, annak tartalmáról a Fejér Megyei Hírlap 2013. április 3-i száma és a 2013. április 9-i száma adott hírt.

A tanúgondozással megbízott tisztviselővel és a Székesfehérvári Törvényszék elnökével a Fehérvár Televízió készített riportot, melyet ide kattintva tekinthetnek meg.

2013. április 16.