A Tatabányai Törvényszék elnöke a Forrás Rádióban

Reggeli stúdióbeszélgetésre invitálta a Tatabányai Törvényszék elnökét 2014. december 3-n a megyénkben működő Forrás Rádió.
A zenével tagolt stúdióbeszélgetés témáit négy blokkban lehet összefoglalni.
Törvényszék elnökének tájékoztatása a megyénk bíróságain folyó munkáról, melyet a Nyitott Bíróság programokon keresztül ismertetett.
Bemutatta a kiemelkedően fontosnak tartott bírósági közvetítői eljárást, valamint érzékeltette a hallgatóság számára a bírósági peres eljárás és a közvetítői eljárás közti különbségeket.
Elmondta, hogy a Tatabányai Törvényszék fontosnak tartja a nyugalmazott munkatársakkal történő kapcsolattartást, melynek hagyományt teremtve minden évben két alkalommal, különböző járásbíróságokon találkozót szervez.
A Törvényszékünkön 2014. november 26-n megrendezett „Sajtóreggeli” elnevezésű találkozón, melyen több médiaszereplő is jelen volt, ismertetésre került a Tatabányai Törvényszéken lezajlott szervezetfejlesztési projekt, annak távlati céljaival, eredményeivel. Ennek fontosságáról, a megyénk lakosságát is érintő eredményeiről most még bővebben beszélt a rádió hallgatóságának.

Tatabánya, 2014. december 4.