Az Országos Bírói Tanács hírei

Az Országos Bírói Tanács 2018. július 9. napján megtartott üléséről készült összefoglaló az OBT internetes honlapján az "Összefoglalók" menüponton keresztül érhető el.

Az Országos Bírói Tanács 2018. július 10.

Az Országos Bírói Tanács 2018. június 06. napján megtartott üléséről készült összefoglaló az OBT internetes honlapján az "Összefoglalók" menüponton keresztül érhető el.

Az Országos Bírói Tanács (OBT) következő ülése 2018. június 06. napján 09.00.
A Fővárosi Törvényszék összbírói értekezlete által 2018. február 05-én előterjesztett kezdeményezése tárgyában tett megállapításokról szóló 60/2018. (V. 02.) OBT határozat az indokolással kiegészült, mely az Országos Bírói Tanács internetes honlapján a "Döntések" menüponton keresztül elérhető.
Az Országos Bírói Tanács (OBT) 2018. május 16-i üléséről készült összefoglaló az OBT internetes honlapján az "Összefoglalók" menüponton keresztül érhető el.
Az Országos Bírói Tanács (OBT) 2018. május 02-i üléséről készült összefoglaló az OBT internetes honlapján az "Összefoglalók" menüponton keresztül érhető el.
Az Országos Bírói Tanács (OBT) következő ülése 2018. május 02. napján 10.00.
Az Országos Bírói Tanács 2018. februári és márciusi üléseiről készült jegyzőkönyvek az OBT intranetes oldalán az alábbi menüponton keresztül érhetőek el: http://kpintra.justice.hu/ulesek-jegyzokonyvei

Dr. Rendeki Ágnes, dr. Demjén Péter, Őzéné dr. Hajdú Mária, dr. Seres Lívia tag és dr. Tóth Gyöngyi póttag bejelentették lemondásukat az OBT tagságról a meglévő vezetői és bírói feladataikra, részben családi okra hivatkozással. A lemondott tagok értékes munkáját az Országos Bírói Tanács köszöni.