Rendkívüli hírek

A Biztonságos Kézbesítési Szolgáltatáson és a hozzá kapcsolódó tárhelyeken 2019. június 14-én (péntek) 20:00 órától 2019. június 15.-én (szombat) 02:00 óráig karbantartás miatt egyes központi elektronikus ügyintézési szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. A részletekért kattintson a közleményre.

-

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a belső hálózati informatikai problémák elhárultak, a Civil Szervezetek Névjegyzéke ismételten elérhető.

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

Tájékoztatjuk Tisztel Ügyfeleinket, hogy belső hálózati informatikai problémák miatt a Civil Szervezetek Névjegyzékének elérése átmenetileg akadozik, így a civil beszámolók feldolgozása a megszokottnál hosszabb időt vesz igénybe.

A felmerült üzemzavar a beszámolók elektronikus úton történő beküldését és a Hivatalba beérkezését nem befolyásolja (lassíthatja, de nem akadályozza)!

A probléma elhárításáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által üzemeltetett Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson , és a hozzá kapcsolódó tárhelyeken 2019. április 29-én (hétfő) 22:00 órától 23:59 óráig karbantartást végeznek. Ezen időszak alatt a KAÜ és a kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

-

A Bírósági Fizetési Portálon a Miskolci Törvényszékhez fizetendő tételek esetében 2019. április 5. napján 12:15 perctől a bankkártyás fizetés ismételten elérhető, az Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer és az OTP Bank Nyrt. között fennálló kapcsolódási probléma elhárításra került.

A Bírósági Fizetési Portálon a Miskolci Törvényszékhez fizetendő tételek esetében 2019. március 28. napjának 14:21 percétől kezdődően bizonytalan ideig a bankkártyás fizetés nem támogatott. Kérjük, hogy az előírt tételek befizetését a Magyar Államkincstárnál vezetett illeték-bevételi számlaszámra átutalás útján teljesítsék.

A Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszer és a hozzá kapcsolódó tárhelyeken 2019. március 18. napján (hétfő) 8:30 órától 17:30 óráig a magyaroszag.hu oldal, a Tárhely adminisztráció, a Tárhely szolgáltatás (Hivatali kapu, Cégkapu, Ügyfélkapu) és az Ügyfélkapu azonosítási szolgáltatások nem működtek rendeltetésszerűen.

A Biztonságos Kézbesítési Szolgáltatáson és a hozzá kapcsolódó tárhelyeken 2019. február 9-én (szombat) 01:00 órától 09:00 óráig karbantartás miatt egyes központi elektronikus ügyintézési szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. A részletekért kattintson a közleményre.

-

A G01-19-01 azonosítójú ÁNYK űrlap soron kívül módosításra kerül a bírósági ügyvitel szabályairól szóló 14/2002. (VIII. 1.) IM rendelet 75/C. § (2d) bekezdésére tekintettel. A módosított űrlap publikálása 2019. január 21. napján történik meg. A módosított űrlap itt letölthető.

Az elektronikus küldeményeket kezelő központi bírósági rendszerek üzembiztos működése érdekében az Országos Bírósági Hivatalban 2018. december 14. (péntek) 17:00 órától 2018. december 15. (szombat) 03:59 óráig karbantartás miatt az elektronikus ügyintézés (beadványok érkeztetése, kiadmányok kiküldése) szünetel.

-