Legfrissebb hírek

Áramszünet a Komáromi Járásbíróságon
2024.07.19.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. július 22-én (hétfőn) 8 és 15 óra között - hálózat karbantartás miatt - áramszünet lesz a Komáromi Járásbíróságon. 

Tájékoztató Ügyfeleinknek
2024.07.12.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket,  hogy július hó 15. napja a  Bíróságok Napja, a Tatabányai Törvényszéken és annak bíróságain ezen a napon az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel. 

Áramszünet a Komáromi Járásbíróságon
2024.04.15.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. április 22-én (hétfőn) várhatóan a teljes munkaidőben - áramszünet miatt - a Komáromi Járásbíróság telefonon, faxon, valamint e-mailben sem lesz elérhető.

Legfrissebb sajtóközlemények

2024. 07. 17.

A Tatabányai Járásbíróság hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult ügyben, bíróság elé állítás keretében döntött azzal a férfivel szemben, aki egy rendőrrel szemben lépett fel erőszakosan. A bíróság a vádlottat 2 év – végrehajtásában 4 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős.

Közérdeklődésre számot tartó ügyek

Tárgyalás csalás bűntette ügyében

A vádirat szerint az I. rendű vádlott 2019-ben egy gazdasági társaság nevében nyolc nyergesvontatót vásárolt, illetve bérelt, ezek vezetéséhez sofőröket szervezett be.

Tárgyalás kifosztás bűntette ügyében

A vádirat szerint a szlovák állampolgárságú, büntetett előéletű vádlott 2021. október 10-én Oroszlányon szóba elegyedett a 80 éves sértettel, akit a lépcsőházig kísért.

Tárgyalás költségvetési csalás bűntette ügyében

A vádirat szerint az ácsi székhelyű cég 2013. januárban alakult, szójadara, valamint műtrágyakereskedelemmel foglalkozott. A társaságot 2013. év végétől ténylegesen az I. rendű vádlott irányította.