Legfrissebb hírek

Új elnök a Debreceni Törvényszék élén
2024.06.28.

Dr. Senyei György Barna, az Országos Bírósági Hivatal elnöke 2024. július 1-jétől 2030. június 30-ig terjedő időtartamra Dr. Vágó Zsoltot nevezte ki a Debreceni Törvényszék elnökévé.

Áramszünet
2024.06.24.

Ezúton értesítjük a tisztelt ügyfeleinket, hogy a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon 2024. június 26-án 8 órától várhatóan 16 óráig áramszünet lesz a szolgáltató tájékoztatása szerint.

Legfrissebb sajtóközlemények

2024. 07. 11.

A Debreceni Járásbíróság 2024. június 19-én bíróság elé állítás keretében hozott ítéletet annak a 40 éves vádlottnak az ügyében, aki obszcén szavakkal illette a vele szemben intézkedő rendőröket. 

Közérdeklődésre számot tartó ügyek

A vád szerint bántalmazás okozta a gyermek halálát

Előkészítő ülést tart a Debreceni Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

A vád: alultáplált, bántalmazott gyermekek

Figyelem! A tárgyalás elmarad!

Előkészítő ülést tart a Debreceni Törvényszék annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség.

A vád: fogolyzendülés a Debreceni Javítóintézetben

Előkészítő ülést tart a Debreceni Törvényszék annak a nyolc vádlottnak az ügyében, akikkel szemben fogolyzendülés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ügyészség.