Legfrissebb hírek

Megújult a Miskolci Törvényszék honlapja
2024.06.10.

A Miskolci Törvényszék honlapja a jövőben a www.birosag.hu oldalba integrálva működik tovább. Az új felület a fejlesztéssel modernebbé, áttekinthetőbbé és könnyebben kezelhetővé vált, a központi bírósági honlapon és a törvényszékek weboldalain azonos grafikai megjelenítés mellett találhatók meg a szükséges információk. 

Levelezési cím változás
2024.05.30.

Tájékoztatom Önöket, hogy a Miskolci Törvényszéknek, a Miskolci Törvényszék Cégbíróságának,
valamint a Miskolci Járásbíróságnak a levelezési címe 2024. április 2. napjától megváltozik.

Az új levelezési cím:

                                                 3501 Miskolc, Pf. 270.

Miskolc, 2024. március 27.

dr. Tuzáné dr. Papp Szilvia

a Miskolci Törvényszék elnöke

Előzetes regisztráció
2024.05.27.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a törvényszék elnökének a bírósági épületekben tartózkodás szabályairól és a bírósági épületek rendje fenntartásának követelményeiről szóló szabályzata alapján 2023. április 25. napjától az alábbi rendelkezések irányadók.

A bírósági épületek közönség és ügyfélforgalom számára nyitva álló helyiségeibe az ügyfelek szabadon beléphetnek, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Legfrissebb sajtóközlemények

Közérdeklődésre számot tartó ügyek

Jármű önkényes elvétele

Tárgyalást tart a Kazincbarcikai Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki ittas állapotban egy parkoló autóbusz ajtaját benyomta, a járművet elindította, két település között vezette, majd árokpartnak ütközött.

Kifosztás bűntette

Előkészítő ülést tart a Mezőkövesdi Járásbíróság annak a két férfinak a büntetőügyében, akik egy buszmegállóban több alkalommal megütötték és megrúgták a sértettet, mert az nem fogott velük kezet. 

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények

Tárgyalást tart a Miskolci Törvényszék annak a két férfinak az ügyében, akik egy horgászverseny végén a horgásztó üzemeltetőjével és sógorával ittas állapotban vitába keveredtek, mindkettőjüket bántalmazták, mely során a horgásztó tulajdonosát többször késsel megszúrták.