Legfrissebb hírek

Ítélkezési szünet a Miskolci Törvényszéken és járásbíróságain
2024.07.04.

Minden év július 15-e a Bíróságok Napja, amely a bíróságokon munkaszüneti nap, illetve a július 15-től augusztus 20-ig terjedő időszak ítélkezési szünet, amelynek tartama alatt a bíróságok tárgyalást nem tartanak és az Ügyfélsegítő, az elnöki fogadóóra szünetel. Az ítélkezési szünetet követő első Ügyfélsegítő megtartására a 2024. augusztus 19. napjával kezdődő héten – járásbíróságonként eltérő napokon – kerül sor.

Megújult a Miskolci Törvényszék honlapja
2024.06.10.

A Miskolci Törvényszék honlapja a jövőben a www.birosag.hu oldalba integrálva működik tovább. Az új felület a fejlesztéssel modernebbé, áttekinthetőbbé és könnyebben kezelhetővé vált, a központi bírósági honlapon és a törvényszékek weboldalain azonos grafikai megjelenítés mellett találhatók meg a szükséges információk. 

Levelezési cím változás
2024.05.28.

Tájékoztatom Önöket, hogy a Miskolci Törvényszéknek, a Miskolci Törvényszék Cégbíróságának,
valamint a Miskolci Járásbíróságnak a levelezési címe 2024. április 2. napjától megváltozik.

Az új levelezési cím:

                                                 3501 Miskolc, Pf. 270.

Előzetes regisztráció
2024.05.27.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a törvényszék elnökének a bírósági épületekben tartózkodás szabályairól és a bírósági épületek rendje fenntartásának követelményeiről szóló szabályzata alapján 2023. április 25. napjától az alábbi rendelkezések irányadók.

A bírósági épületek közönség és ügyfélforgalom számára nyitva álló helyiségeibe az ügyfelek szabadon beléphetnek, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Legfrissebb sajtóközlemények

Közérdeklődésre számot tartó ügyek