Miskolci Járásbíróság

Elnök:

dr. Puskár József

 

Elnökhelyettes:

dr. Kaáli Éva

 

Elérhetőségeink

Cím

3525 Miskolc, Dózsa György út 4.

Levelezési cím

3501 Miskolc, Pf. 270.

Központi telefonszám

+36 46 353 411

E-mail cím

birosag@miskolc.birosag.hu

 

Ügyfélfogadási rend

Bírósági vezetők ügyfélfogadási rendje

szerda 9:00-11:00

A kezelőirodák ügyfélfogadási rendje

Csütörtök: 8:00-12:00, 13:00-15:00
többi munkanapon 9:00-11:00

Ügyfélsegítő ügyintézés

Csütörtök: 8:00-12:00, 13:00-15:00
telefonos időpontfoglalás:
megelőző nap 15:00 óráig a 06-46/815-395 telefonszámon

A Miskolci Törvényszék és a Miskolci Járásbíróság címe: 3525 Miskolc, Dózsa György út 4. szám

A Miskolci Törvényszék, és az annak részét képező Miskolci Járásbíróság egy épületben helyezkedik el Miskolc belvárosában.

A Miskolci Törvényszék kezelőirodái, a Cégbírósága a Miskolc, Fazekas utca 2. szám alatti, míg a Miskolci Járásbíróság kezelőirodái Miskolc, Dózsa György út 4. szám alatti bejáraton érhetők el. 

A személyautóval érkezők az utazás tervezésekor vegyék figyelembe, hogy ingyenes parkolóhelyet nem találnak a bíróság épülete előtt. Miskolc belvárosában a parkolás díjköteles, csak előre megváltott és érvényesített parkolójeggyel lehetséges. Parkolójegyet lehet váltani a jegyautomatákból, illetve mobiltelefon segítségével sms-ben. Részletes tájékoztatás a következő honlapon található: https://varosgazda.hu/parkolas 

A Tiszai pályaudvarról 1-es vagy 2-es villamossal könnyen megközelíthető a bíróság. A villamosról a Városház tér megállóban történő leszállást követően elhaladva a Calipso étterem, majd a megyeháza és városháza előtt a Kis-Hunyad utcai kereszteződést követően a bíróság épülete feltűnik. A pályaudvarról a bíróság megközelíthető az 1-es autóbusszal, a Dózsa György úti megállóban történő leszállást követően.     

Távolsági busszal érkezők Miskolc, Búza téri autóbusz állomáson történő leszállás után szintén az 1-es autóbusszal közelíthetik meg a bíróságot a Dózsa György úti megállóban való leszállást követően.

 

A képen térkép, szöveg, atlasz, Tervrajz látható

Automatikusan generált leírás

 

A mező- és erdőgazdasági hasznosítású földek végrehajtási, felszámolási vagy önkormányzati adósságrendezési eljárás keretében árverés útján történő értékesítésének szabályairól szóló 191/2014 (VII.31.) Kormányrendelet 4.§ (1) bekezdésének d) pontja és 4.§ (4) bekezdése alapján közzétett ingatlanárverési hirdetmények linkje:

https://birosag.hu/miskolci-torvenyszek/hirdetmenyek-miskolci-jarasbirosag

További elérhetőségek linkjei:

https://birosag.hu/sites/default/files/2024-04/A_MiskolciTvsz_elerhetosegei_2024.pdf

https://birosag.hu/sites/default/files/2024-04/ugyfelsegito_2023.pdf

Akadálymentesítéssel kapcsolatos információk az alábbi linken:
https://birosag.hu/sites/default/files/2024-04/akadalymentesites_adatok_20230505.pdf

Az Országos Bírósági Hivatal az EKOP 2.1.22. „Levelező" projektben kialakította annak lehetőségét, hogy a panaszok benyújtása az ügyfélkapu igénybevételével, elektronikus felületen keresztül történhessen, amely az alábbi oldalon keresztül érhető el:

http://birosag.hu/kozerdeku-bejelentes-panasz

Az oldalon az elektronikusan benyújtható panaszok mellett általános tájékoztatókat és közérdekű bejelentés, panasz sablonokat is elérhetnek az ügyfelek.

Ha az ügyfél nem rendelkezik ügyfélkapuval, a jogszabály illetve a szabályzatunk is biztosítja számára, hogy a panaszokat a lenti elektronikus levelező rendszeren (email) keresztül is benyújthassa.

Miskolci Járásbíróság felé a panaszügyek az alábbi e-mail címen is benyújthatók:

panasz@miskolc.birosag.hu