Mailáth

Image

Megjelent a Mailáth György Tudományos Pályázat idei kiírása

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Mailáth György országbíró emlékére az idei évben is tudományos pályázatot hirdet, amelynek keretében 2020-ban az alábbi négy szekcióban várunk pályamunkákat:

Image

Megjelent a Mailáth György Tudományos Pályázat idei kiírása

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Mailáth György országbíró emlékére idén is tudományos pályázatot hirdet, amelynek keretében 2019-ben az alábbi négy szekcióban várunk pályamunkákat.

Image

66 pályamű érkezett a Mailáth György Tudományos Pályázatra

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) immár ötödik alkalommal hirdette meg a Mailáth György Tudományos Pályázatot, melyre négy szekcióban érkeztek pályaművek. 

Image

Holnap lejár a határidő a Mailáth György Tudományos Pályázat beküldésére

Péntekig küldhetik be a jelentkezők dolgozatukat az ötödik Mailáth György Tudományos Pályázatra. A pályamunkákat polgári jogi, büntetőjogi, munkajogi, közigazgatási jogi, európai jogi, valamint bírósági igazgatás témakörben várja az Országos Bírósági Hivatal (OBH). 

Image

Még nyolc napig lehet jelentkezni a Mailáth György Tudományos Pályázatra

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) 2018. szeptember 28-ig várja a pályamunkákat a Mailáth György Tudományos Pályázatra. A dolgozatokat polgári jogi, büntetőjogi, munkajogi, közigazgatási jogi, európai jogi, valamint bírósági igazgatás témakörben készíthetik el a jelentkezők. 

Image

„Változás és állandóság a bíróságokon” - szeptember 28-ig lehet jelentkezni a Mailáth György Tudományos Pályázatra

Polgári jogi, büntetőjogi, munkajogi, közigazgatási jogi, európai jogi, valamint bírósági igazgatás témakörben készíthetnek dolgozatot a Mailáth György Tudományos Pályázatra jelentkezők. Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) által immár ötödik alkalommal meghirdetett verseny célja mind a bírósági munka iránt érdeklődő joghallgatók, mind pedig a bírósági dolgozók tudományos tevékenységének ösztönzése. A pályázók 2018. szeptember 28-ig nyújthatják be pályamunkáikat. 

Image

Visszapillantóban a Mailáth György Tudományos Pályázat

A Visszapillantó sorozat célja, hogy jobban megismertesse a bírósági szervezetben dolgozó bírák, bírósági vezetők munkáját. A sorozat - bár visszatekintés az elmúlt évek történéseire - igyekszik naprakész lenni, s olyan témákat körüljárni, amelyeknek valamilyen aktualitása van.

Image

Az OBH idén is kiírta a Mailáth György Tudományos Pályázatot

A Mailáth György Tudományos Pályázatra joghallgatók és bírósági dolgozók küldhetik be a jog különböző területeit érintő tanulmányaikat. Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) tudományos pályázatáról dr. Bóka János, a Magyar Igazságügyi Akadémia igazgatója beszélt az Inforádió Paragrafus című műsorában 2018. június 28-án. 

Image

Változás és állandóság a bíróságokon – kiírták a 2018-as Mailáth György Tudományos Pályázatot

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) Elnöke Mailáth György országbíró emlékére idén is meghirdette tudományos pályázatát. A jelentkezők négy szekcióban, összesen 138 témában nyújthatják be dolgozatukat. 

Image

Jelentkezzen a Mailáth György Tudományos Pályázatra!

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke idén is meghirdette a Mailáth György országbíróról elnevezett tudományos pályázatot. A jelentkezők polgári jogi, büntetőjogi,  munkajogi, közigazgatási jogi, európai jogi, valamint bírósági általános igazgatási szekcióban nyújthatják be dolgozatukat.