Hírek

Miért érdemes pályázni a fogalmazói állásra? – Interjú az ERA ösztöndíjas bírósági fogalmazóval, dr. Varga László Bánkkal

Még mindig pályázhatnak a bírói hivatásra készülők a fogalmazói álláshelyekre. Miért is érdemes jelentkezni?! Erről kérdeztük dr. Varga László Bánkot, az ERA ösztöndíjas bírósági fogalmazót.

Tetőszerkezet-javítás a Kaposvári Törvényszék épületén

Felújítják a Kaposvári Törvényszék épületének tetőszerkezetét az Országos Bírósági Hivatal által hirdetett Wagner Gyula terv keretében. A munkálatok során kijavítják a tartószerkezetet és szükség szerint részlegesen cserélik is azt. Emellett újra bádogozzák a párkányokat és új tetőfedést kap az épület.  

Idén a Szolnoki Törvényszék is részt vett a szolnoki Varga Katalin Gimnázium pályaorientációs napján

A szolnoki Varga Katalin Gimnáziumban 2018. december 1-én pályaorientációs napot tartottak, melyen idén első alkalommal a Szolnoki Törvényszék is részt vett.

Adatigénylés az Általános Meghatalmazások Nyilvántartásából

A bírósági peres és nemperes eljárásokra adott általános meghatalmazások közhiteles nyilvántartásáról szóló 2017. évi XLIII. törvény, valamint annak végrehajtására kiadott IM rendelet rendelkezései alapján az Általános Meghatalmazások Nyilvántartásából adatszolgáltatás igényelhető.