Szolgáltatások

Az Országos Bírósági Hivatal a Magyar Igazságügyi Akadémia 1122 Budapest Tóth Lőrinc utca 6. szám alatti épületében az OBH elnökének 5/2023. (VII. 10) belső szabályzatban foglaltak szerint, a szabad kapacitások terhére eseti magáncélú szállásszolgáltatás igénybevételének lehetőségét biztosítja bírósági dolgozók részére 2023. szeptember 11. napjától visszavonásig. 

Szállásárak 2024.

A térítési díjak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (a nettó szállásdíj 4%-a, melyet csak a 18. életévüket betöltött személyek után kell megfizetni).

A szállásszolgáltatásra bírósági e-mail címről a recepcio@birosag.hu címre megküldött e-mailben lehet ajánlatot kérni az alábbi űrlap (https://birosag.hu/sites/default/files/2024-04/jelentkezesi_lap_ajanlatkero_2024_1.pdf) kitöltésével.

Az OBH az ajánlatkérésre Ajánlatot küld, mely tartalmazza a Szolgáltatással kapcsolatos lényeges körülményeket és az Ajánlat elfogadásának határidejét.
A szállászolgáltatásra irányuló szerződés az Ajánlat elfogadásával jön létre.

A szállásszolgáltatás részletes feltételeit az ÁSZF (https://birosag.hu/sites/default/files/2023-09/aszf_maganszallas_public.pdf) és mellékletei, az Adatkezelési tájékoztató (https://birosag.hu/sites/default/files/2023-09/adatkezelesi_tajekoztato_final.pdf) és a Házirend (https://birosag.hu/sites/default/files/2023-09/hazirend_public.pdf) tartalmazzák, az ajánlatkéréssel az igénylő azokat elfogadja.

A térítési díjat, az idegenforgalmi adót, továbbá a szállásszolgáltatás során igénybe vett térítésköteles szolgáltatások (minibárfogyasztás) díját kijelentkezéskor a helyszínen, kizárólag bankkártyával lehet fizetni.